Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Чорна Н. В. Перспективи використання кальцієвмісних добавок у технології борошняних кондитерських виробів із пісочного тіста / Н. В. Чорна, Б. Б. Ботштейн, Т. М. Хаустова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 306-311. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_50 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Чорна Н. В. Перспективи використання кальцієвмісних добавок у технології борошняних кондитерських виробів із пісочного тіста / Н. В. Чорна, Б. Б. Ботштейн, Т. М. Хаустова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 306-311. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_50.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |