Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Дейниченко Г. В. Дослідження кольорових характеристик білково-вуглеводних напівфабрикатів із додаванням рослинної сировини / Г. В. Дейниченко, Т. В. Щербакова, І. В. Золотухіна, К. А. Сефіханова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 19-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_5 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Дейниченко Г. В. Дослідження кольорових характеристик білково-вуглеводних напівфабрикатів із додаванням рослинної сировини / Г. В. Дейниченко, Т. В. Щербакова, І. В. Золотухіна, К. А. Сефіханова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 19-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_5.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |