Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Сорокіна С. В. Шляхи поліпшення споживчих властивостей томатної пасти та оцінка її якості / С. В. Сорокіна, В. А. Афанасьєва, О. І. Рикова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 292-300. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_48 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Сорокіна С. В. Шляхи поліпшення споживчих властивостей томатної пасти та оцінка її якості / С. В. Сорокіна, В. А. Афанасьєва, О. І. Рикова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 292-300. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_48.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |