Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Сорокіна С. В. 
Шляхи поліпшення споживчих властивостей томатної пасти та оцінка її якості / С. В. Сорокіна, В. А. Афанасьєва, О. І. Рикова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 292-300. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_48
  Повний текст PDF - 302.601 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Сорокіна С.
  • Афанасьєва В.
  • Рикова О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Сорокіна С. В. Шляхи поліпшення споживчих властивостей томатної пасти та оцінка її якості / С. В. Сорокіна, В. А. Афанасьєва, О. І. Рикова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 292-300. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_48.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Сорокіна Світлана Вікторівна (технічні науки)
  • Афанасьєва Віта Анатоліївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського