Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Роглєв Й. Й. 
Перспективи застосування технології заморожування тістових напівфабрикатів у закладах ресторанного господарства / Й. Й. Роглєв, А. В. Гавриш, А. О. Чагайда, В. Ф. Доценко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 271-278. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_44
  Повний текст PDF - 267.202 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Роглєв Й.
  • Гавриш А.
  • Чагайда А.
  • Доценко В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Роглєв Й. Й. Перспективи застосування технології заморожування тістових напівфабрикатів у закладах ресторанного господарства / Й. Й. Роглєв, А. В. Гавриш, А. О. Чагайда, В. Ф. Доценко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 271-278. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_44.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Роглєв Йосип Йосипович (технічні науки)
  • Гавриш Андрій Володимирович (технічні науки)
  • Чагайда Андрій Олегович (технічні науки)
  • Доценко Віктор Федорович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського