Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Гавриш А. В. 
Теоретичні аспекти технології соусів емульсійного типу підвищеної харчової цінності / А. В. Гавриш, Г. М. Лявинець, Л. Ю. Арсеньєва // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 266-271. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_43
  Повний текст PDF - 241.036 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Гавриш А.
  • Лявинець Г.
  • Арсеньєва Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Гавриш А. В. Теоретичні аспекти технології соусів емульсійного типу підвищеної харчової цінності / А. В. Гавриш, Г. М. Лявинець, Л. Ю. Арсеньєва // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 266-271. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_43.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Гавриш Андрій Володимирович (технічні науки)
  • Лявинець Георгій Михайлович (технічні науки)
  • Арсеньєва Лариса Юріївна (1962–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського