Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Омельчук С. В. 
Технологія та органолептична оцінка оригінального пива з використанням екстракту волоського горіха / С. В. Омельчук, І. В. Мельник, В. А. Домарецький // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 260-265. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_42
  Повний текст PDF - 342.409 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Омельчук С.
  • Мельник І.
  • Домарецький В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Омельчук С. В. Технологія та органолептична оцінка оригінального пива з використанням екстракту волоського горіха / С. В. Омельчук, І. В. Мельник, В. А. Домарецький // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 260-265. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_42.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Мельник Ірина Василіївна (технічні науки)
  • Мельник Ігор Віталійович (технічні науки)
  • Мельник Ірина Василівна (технічні науки)
  • Мельник Ігор Володимирович (1954–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського