Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Гніцевич В. А. 
Структурно-механічні характеристики м’ясних фаршів із використанням напівфабрикату на основі печериць та насіння гарбуза / В. А. Гніцевич, І. Б. Левіт, Н. С. Чехова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 247-253. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_40
  Повний текст PDF - 368.082 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Гніцевич В.
  • Левіт І.
  • Чехова Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Гніцевич В. А. Структурно-механічні характеристики м’ясних фаршів із використанням напівфабрикату на основі печериць та насіння гарбуза / В. А. Гніцевич, І. Б. Левіт, Н. С. Чехова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 247-253. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_40.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Гніцевич Вікторія Альбертівна (технічні науки)
  • Чехова Наталія Сергіївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського