Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Горальчук А. Б. 
Дослідження процесу комплексоутворення білків і карагінанів та вплив на нього кількісного та якісного іонного складу / А. Б. Горальчук, Т. В. Трощий, П. П. Пивоваров // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 10-18. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_4
  Повний текст PDF - 1.009 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Горальчук А.
  • Трощий Т.
  • Пивоваров П.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Горальчук А. Б. Дослідження процесу комплексоутворення білків і карагінанів та вплив на нього кількісного та якісного іонного складу / А. Б. Горальчук, Т. В. Трощий, П. П. Пивоваров // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 10-18. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_4.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Горальчук Андрій Богданович (технічні науки)
  • Трощий Тетяна Володимирівна (технічні науки)
  • Пивоваров Павло Петрович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського