Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Сафонова О. М. 
Дослідження впливу поліпшуючих домішок на пружно-еластичні властивості тіста / О. М. Сафонова, Т. В. Гавриш // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 229-234. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_37
  Повний текст PDF - 262.239 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Сафонова О.
  • Гавриш Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Сафонова О. М. Дослідження впливу поліпшуючих домішок на пружно-еластичні властивості тіста / О. М. Сафонова, Т. В. Гавриш // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 229-234. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_37.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Сафонова Ольга Миколаївна (технічні науки)
  • Гавриш Тетяна Володимирівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського