Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Фощан А. Л. 
Науковий підхід до розроблення технології напівфабрикатів для оздоблення кондитерських виробів / А. Л. Фощан, А. М. Григоренко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 218-223. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_35
  Повний текст PDF - 281.914 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Фощан А.
  • Григоренко А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Фощан А. Л. Науковий підхід до розроблення технології напівфабрикатів для оздоблення кондитерських виробів / А. Л. Фощан, А. М. Григоренко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 218-223. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_35.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Фощан Андрій Леонтійович (технічні науки)
  • Григоренко Анжеліка Миколаївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського