Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Сафонова О. М. 
Оптимізація споживчих властивостей зефіру з використанням бджолиного маточного молочка / О. М. Сафонова, Т. М. Попова, Л. В. Михайлова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 210-218. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_34
  Повний текст PDF - 281.416 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Сафонова О.
  • Попова Т.
  • Михайлова Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Сафонова О. М. Оптимізація споживчих властивостей зефіру з використанням бджолиного маточного молочка / О. М. Сафонова, Т. М. Попова, Л. В. Михайлова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 210-218. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_34.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Сафонова Ольга Миколаївна (технічні науки)
  • Попова Тетяна Миколаївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського