Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Дуденко Н. В. Розробка нових сиркових десертів із додаванням зернових інгредієнтів та їх това-рознавча оцінка / Н. В. Дуденко, Н. І. Черевична, О. В. Гапонцева // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 204-210. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_33 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Дуденко Н. В. Розробка нових сиркових десертів із додаванням зернових інгредієнтів та їх това-рознавча оцінка / Н. В. Дуденко, Н. І. Черевична, О. В. Гапонцева // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 204-210. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_33.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |