Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Туз Н. Ф. Оптимізація технологічних параметрів приготування желейного мармеладу з кріас-порошками / Н. Ф. Туз, М. В. Артамонова, Г. М. Лисюк // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 190-196. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_31 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Туз Н. Ф. Оптимізація технологічних параметрів приготування желейного мармеладу з кріас-порошками / Н. Ф. Туз, М. В. Артамонова, Г. М. Лисюк // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 190-196. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_31.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |