Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Туз Н. Ф. 
Оптимізація технологічних параметрів приготування желейного мармеладу з кріас-порошками / Н. Ф. Туз, М. В. Артамонова, Г. М. Лисюк // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 190-196. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_31
  Повний текст PDF - 269.478 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Туз Н.
  • Артамонова М.
  • Лисюк Г.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Туз Н. Ф. Оптимізація технологічних параметрів приготування желейного мармеладу з кріас-порошками / Н. Ф. Туз, М. В. Артамонова, Г. М. Лисюк // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 190-196. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_31.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Туз Наталія Федорівна (технічні науки)
  • Артамонова Майя Володимирівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського