Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Погожих М. І. 
Наукове обґрунтування нового методу підготовки харчових продуктів та сировини до товарознавчого аналізу / М. І. Погожих, Д. М. Одарченко, В. В. Гордієнко, А. О. Мовчан // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 183-190. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_30
  Повний текст PDF - 242.082 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Погожих М.
  • Одарченко Д.
  • Гордієнко В.
  • Мовчан А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Погожих М. І. Наукове обґрунтування нового методу підготовки харчових продуктів та сировини до товарознавчого аналізу / М. І. Погожих, Д. М. Одарченко, В. В. Гордієнко, А. О. Мовчан // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 183-190. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_30.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Погожих Микола Іванович (технічні науки)
  • Одарченко Дмитро Миколайович (технічні науки)
  • Гордієнко Вячеслав Валентинович (1962–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського