Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Погожих М. І. Наукове обґрунтування нового методу підготовки харчових продуктів та сировини до товарознавчого аналізу / М. І. Погожих, Д. М. Одарченко, В. В. Гордієнко, А. О. Мовчан // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 183-190. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_30 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Погожих М. І. Наукове обґрунтування нового методу підготовки харчових продуктів та сировини до товарознавчого аналізу / М. І. Погожих, Д. М. Одарченко, В. В. Гордієнко, А. О. Мовчан // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 183-190. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_30.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |