Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Чаговець Л. О. 
Дослідження використання рослинних компонентів у технології сирних продуктів / Л. О. Чаговець, Ф. В. Перцевой, В. В. Чаговець, М. В. Обозна // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 3-10. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_3
  Повний текст PDF - 268.759 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Чаговець Л.
  • Перцевой Ф.
  • Чаговець В.
  • Обозна М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Чаговець Л. О. Дослідження використання рослинних компонентів у технології сирних продуктів / Л. О. Чаговець, Ф. В. Перцевой, В. В. Чаговець, М. В. Обозна // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 3-10. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_3.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Перцевий Федір Всеволодович (технічні науки)
  • Чаговець Віта Віталіївна (економічні науки)
  • Обозна Маргарита Василівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського