Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Головко М. П. 
Дослідження впливу напівфабрикату йодобілкового на емульсійну стійкість майонезу / М. П. Головко, Т. М. Головко, М. П. Бакіров // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 160-164. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_26
  Повний текст PDF - 155.36 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Головко М.
  • Головко Т.
  • Бакіров М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Головко М. П. Дослідження впливу напівфабрикату йодобілкового на емульсійну стійкість майонезу / М. П. Головко, Т. М. Головко, М. П. Бакіров // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 160-164. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_26.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Головко Микола Павлович (технічні науки)
  • Головко Тетяна Миколаївна (технічні науки)
  • Бакіров Мюшфік Панах огли (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського