Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Камсуліна Н. В. 
Функціонально-технологічні властивості ізольованих препаратів целюлози в м’ясних фаршевих системах / Н. В. Камсуліна, Л. А. Скуріхіна, Д. А. Городажев // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 73-80. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_13
  Повний текст PDF - 183.052 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Камсуліна Н.
  • Скуріхіна Л.
  • Городажев Д.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Камсуліна Н. В. Функціонально-технологічні властивості ізольованих препаратів целюлози в м’ясних фаршевих системах / Н. В. Камсуліна, Л. А. Скуріхіна, Д. А. Городажев // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 73-80. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_13.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Камсуліна Наталія Валеріївна (технічні науки)
  • Скуріхіна Людмила Андрониківна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського