Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Котляр О. В. 
Дослідження спорідненості поверхні фаз для обґрунтування складу харчових гетерогенних систем / О. В. Котляр, Є. О. Клапцов, А. Б. Горальчук // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 67-73. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_12
  Повний текст PDF - 198.54 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Котляр О.
  • Клапцов Є.
  • Горальчук А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Котляр О. В. Дослідження спорідненості поверхні фаз для обґрунтування складу харчових гетерогенних систем / О. В. Котляр, Є. О. Клапцов, А. Б. Горальчук // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 67-73. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_12.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Котляр Олексій Віталійович (технічні науки)
  • Котляр Олег Володимирович (технічні науки)
  • Горальчук Андрій Богданович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського