Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Котляр О. В. Дослідження спорідненості поверхні фаз для обґрунтування складу харчових гетерогенних систем / О. В. Котляр, Є. О. Клапцов, А. Б. Горальчук // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 67-73. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_12 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Котляр О. В. Дослідження спорідненості поверхні фаз для обґрунтування складу харчових гетерогенних систем / О. В. Котляр, Є. О. Клапцов, А. Б. Горальчук // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 67-73. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_12.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |