Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Кравченко М. Ф. 
Реологічні характеристики тістового напівфабрикату на основі функціональних композицій / М. Ф. Кравченко, М. П. Демічковська // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 55-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_10
  Повний текст PDF - 223.979 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Кравченко М.
  • Демічковська М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Кравченко М. Ф. Реологічні характеристики тістового напівфабрикату на основі функціональних композицій / М. Ф. Кравченко, М. П. Демічковська // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 55-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_10.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Кравченко Михайло Федорович (1959–) (технічні науки)
  • Перепелиця Мирослава Павлівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського