Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Погарська В. В. Нове про вплив різних технологічних чинників на трансформацію каротиноїдів у гідрофільну форму / В. В. Погарська, Р. Ю. Павлюк, Н. П. Максимова, В. Г. Лук’янова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 53-62. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_9 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Погарська В. В. Нове про вплив різних технологічних чинників на трансформацію каротиноїдів у гідрофільну форму / В. В. Погарська, Р. Ю. Павлюк, Н. П. Максимова, В. Г. Лук’янова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 53-62. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_9.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |