Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Погарська В. В. 
Нове про вплив різних технологічних чинників на трансформацію каротиноїдів у гідрофільну форму / В. В. Погарська, Р. Ю. Павлюк, Н. П. Максимова, В. Г. Лук’янова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 53-62. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_9
  Повний текст PDF - 410.745 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Погарська В.
  • Павлюк Р.
  • Максимова Н.
  • Лук’янова В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Погарська В. В. Нове про вплив різних технологічних чинників на трансформацію каротиноїдів у гідрофільну форму / В. В. Погарська, Р. Ю. Павлюк, Н. П. Максимова, В. Г. Лук’янова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 53-62. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_9.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Погарська Вікторія Вадимівна (технічні науки)
  • Павлюк Раїса Юріївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського