Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Кір’яков Ю. К. Мінімізація виробничих витрат на підприємствах харчування / Ю. К. Кір’яков, О. М. Тімофєєва // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 404-408. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_63 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Кір’яков Ю. К. Мінімізація виробничих витрат на підприємствах харчування / Ю. К. Кір’яков, О. М. Тімофєєва // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 404-408. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_63. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |