Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Вишнікіна О. В. 
Ідентифікація коньячної продукції за допомогою спектрофотометричного методу / О. В. Вишнікіна, О. Ю. Вашкевич // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 382-389. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_60
  Повний текст PDF - 363.142 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Вишнікіна О.
  • Вашкевич О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Вишнікіна О. В. Ідентифікація коньячної продукції за допомогою спектрофотометричного методу / О. В. Вишнікіна, О. Ю. Вашкевич // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 382-389. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_60.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського