Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Перцевий М. Ф. Якісна оцінка міжмолекулярної взаємодії в модельних розчинах харчових речовин / М. Ф. Перцевий, Ю. О. Савгіра, Т. О. Кузнецова, М. Б. Колеснікова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 360-368. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_57 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Перцевий М. Ф. Якісна оцінка міжмолекулярної взаємодії в модельних розчинах харчових речовин / М. Ф. Перцевий, Ю. О. Савгіра, Т. О. Кузнецова, М. Б. Колеснікова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 360-368. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_57.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |