Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Гурський П. В. 
Дослідження втрат речовин за гідротермічної обробки ядра соняшникового насіння / П. В. Гурський, Д. О. Бідюк, Ф. В. Перцевой // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 322-329. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_51
  Повний текст PDF - 237.48 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Гурський П.
  • Бідюк Д.
  • Перцевой Ф.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Гурський П. В. Дослідження втрат речовин за гідротермічної обробки ядра соняшникового насіння / П. В. Гурський, Д. О. Бідюк, Ф. В. Перцевой // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 322-329. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_51.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Гурський Петро Васильович (технічні науки)
  • Бідюк Дмитро Олегович (технічні науки)
  • Перцевий Федір Всеволодович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського