Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Бенчук О. П. 
Вплив рослинних добавок на окислення жирової основи плавлених сирних продуктів / О. П. Бенчук, Н. Г. Чернявська, Н. О. Машта // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 310-314. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_49
  Повний текст PDF - 220.525 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Бенчук О.
  • Чернявська Н.
  • Машта Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Бенчук О. П. Вплив рослинних добавок на окислення жирової основи плавлених сирних продуктів / О. П. Бенчук, Н. Г. Чернявська, Н. О. Машта // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 310-314. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_49.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Машта Надія Олександрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського