Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Білецька Я. О. 
Дослідження втрати йоду за умови використання еламіну як збагачувача / Я. О. Білецька // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 288-293. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_45
  Повний текст PDF - 182.238 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Білецька Я.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Білецька Я. О. Дослідження втрати йоду за умови використання еламіну як збагачувача / Я. О. Білецька // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 288-293. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_45.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Білецька Яна Олександрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського