Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Камсуліна Н. В. 
Використання різних видів молочних препаратів у технологіях ковбасних виробів / Н. В. Камсуліна, С. К. Ільдірова, В. А. Большакова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 280-288. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_44
  Повний текст PDF - 190.33 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Камсуліна Н.
  • Ільдірова С.
  • Большакова В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Камсуліна Н. В. Використання різних видів молочних препаратів у технологіях ковбасних виробів / Н. В. Камсуліна, С. К. Ільдірова, В. А. Большакова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 280-288. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_44.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Камсуліна Наталія Валеріївна (технічні науки)
  • Большакова Вікторія Анатоліївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського