Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Самохвалова О. В. 
Використання дієтичної добавки "Шрот зародків пшениці харчовий" у технології бісквітного напівфабрикату / О. В. Самохвалова, К. Р. Касабова, С. Г. Олійник // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 255-261. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_40
  Повний текст PDF - 191.57 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Самохвалова О.
  • Касабова К.
  • Олійник С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Самохвалова О. В. Використання дієтичної добавки "Шрот зародків пшениці харчовий" у технології бісквітного напівфабрикату / О. В. Самохвалова, К. Р. Касабова, С. Г. Олійник // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 255-261. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_40.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Самохвалова Ольга Володимирівна (технічні науки)
  • Касабова Катерина Рубенівна (технічні науки)
  • Олійник Світлана Георгіївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського