Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Перцевой Ф. В. Вивчення білкового складу сирного продукту м’якого з концентратом ядра арахісу та борошном кукурудзяним / Ф. В. Перцевой, М. В. Обозна, Я. Ф. Жукова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 211-220. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_33 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Перцевой Ф. В. Вивчення білкового складу сирного продукту м’якого з концентратом ядра арахісу та борошном кукурудзяним / Ф. В. Перцевой, М. В. Обозна, Я. Ф. Жукова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 211-220. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_33.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |