Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Михайлов В. М. Створення передумов для удосконалення процесу теплової обробки кулінарних виробів / В. М. Михайлов, О. Г. Дьяков, І. В. Бабкіна, А. О. Шевченко, А. В. Долгих // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 207-211. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_32 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Михайлов В. М. Створення передумов для удосконалення процесу теплової обробки кулінарних виробів / В. М. Михайлов, О. Г. Дьяков, І. В. Бабкіна, А. О. Шевченко, А. В. Долгих // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 207-211. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_32.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |