Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Михайлов В. М. 
Створення передумов для удосконалення процесу теплової обробки кулінарних виробів / В. М. Михайлов, О. Г. Дьяков, І. В. Бабкіна, А. О. Шевченко, А. В. Долгих // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 207-211. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_32
  Повний текст PDF - 161.066 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Михайлов В.
  • Дьяков О.
  • Бабкіна І.
  • Шевченко А.
  • Долгих А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Михайлов В. М. Створення передумов для удосконалення процесу теплової обробки кулінарних виробів / В. М. Михайлов, О. Г. Дьяков, І. В. Бабкіна, А. О. Шевченко, А. В. Долгих // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 207-211. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_32.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Михайлов Валерій Михайлович (1963–) (технічні науки)
  • Михайлов Валерій Михайлович (1943–) (технічні науки)
  • Бабкіна Ірина Володимирівна (технічні науки)
  • Шевченко Андрій Олександрович (технічні науки)
  • Шевченко Анна Олександрівна (1986–) (технічні науки)
  • Шевченко Анастасія Олександрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського