Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Кіптела Л. В. 
ІЧ-сушіння дикорослої плодово-ягідної сировини / Л. В. Кіптела, В. П. Плевако, С. М. Костенко, Д. В. Постольнік, А. М. Загорулько // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 160-163. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_24
  Повний текст PDF - 191.618 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Кіптела Л.
  • Плевако В.
  • Костенко С.
  • Постольнік Д.
  • Загорулько А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Кіптела Л. В. ІЧ-сушіння дикорослої плодово-ягідної сировини / Л. В. Кіптела, В. П. Плевако, С. М. Костенко, Д. В. Постольнік, А. М. Загорулько // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 160-163. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_24.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Кіптела Людмила Василівна (технічні науки)
  • Костенко Станіслав Миколайович (технічні науки)
  • Загорулько Андрій Миколайович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського