Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Кіптела Л. В. ІЧ-сушіння дикорослої плодово-ягідної сировини / Л. В. Кіптела, В. П. Плевако, С. М. Костенко, Д. В. Постольнік, А. М. Загорулько // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 160-163. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_24 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Кіптела Л. В. ІЧ-сушіння дикорослої плодово-ягідної сировини / Л. В. Кіптела, В. П. Плевако, С. М. Костенко, Д. В. Постольнік, А. М. Загорулько // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 160-163. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_24.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |