Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Дейниченко Г. В. 
Визначення раціональних параметрів проведення комбінованого процесу очищення бульб картоплі / Г. В. Дейниченко, В. О. Потапов, О. Г. Терешкін, Д. В. Дмитревський // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 152-159. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_23
  Повний текст PDF - 301.549 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дейниченко Г.
  • Потапов В.
  • Терешкін О.
  • Дмитревський Д.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дейниченко Г. В. Визначення раціональних параметрів проведення комбінованого процесу очищення бульб картоплі / Г. В. Дейниченко, В. О. Потапов, О. Г. Терешкін, Д. В. Дмитревський // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 152-159. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_23.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Дейниченко Григорій Вікторович (технічні науки)
  • Потапов Володимир Олексійович (технічні науки)
  • Терешкін Олег Георгійович (технічні науки)
  • Дмитревський Дмитро В'ячеславович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського