Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Мороз О. В. 
Закономірності виділення вологи гелями для обґрунтування умов зберігання готової продукції / О. В. Мороз, О. Ю. Нагорний, Є. П. Пивоваров // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 87-95. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_13
  Повний текст PDF - 388.705 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Мороз О.
  • Нагорний О.
  • Пивоваров Є.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Мороз О. В. Закономірності виділення вологи гелями для обґрунтування умов зберігання готової продукції / О. В. Мороз, О. Ю. Нагорний, Є. П. Пивоваров // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 87-95. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_13.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Мороз Оксана Володимирівна (технічні науки)
  • Мороз Олексій Валерійович (технічні науки)
  • Нагорний Олександр Юрійович (технічні науки)
  • Пивоваров Євген Павлович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського