Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Лисюк Г. М. 
Використання фітогліканів нового гібрида кукурудзи в технології хлібобулочних виробів / Г. М. Лисюк, С. М. Тимчук, О. В. Нєміріч // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 80-87. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_12
  Повний текст PDF - 299.092 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Лисюк Г.
  • Тимчук С.
  • Нєміріч О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Лисюк Г. М. Використання фітогліканів нового гібрида кукурудзи в технології хлібобулочних виробів / Г. М. Лисюк, С. М. Тимчук, О. В. Нєміріч // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 80-87. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_12.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Нєміріч Олександра Володимирівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського