Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Погарська В. В. Стабілізація каротиноїдів у порошкоподібних добавках із використанням натуральних антиоксидантів / В. В. Погарська, Р. Ю. Павлюк, Н. П. Савченко О. О. Максимова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 71-79. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_11 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Погарська В. В. Стабілізація каротиноїдів у порошкоподібних добавках із використанням натуральних антиоксидантів / В. В. Погарська, Р. Ю. Павлюк, Н. П. Савченко О. О. Максимова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 71-79. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_11.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |