Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Павлюк Р. Ю. 
Інноваційні технології натуральних вітамінних добавок із ягід та нових видів заморожених молочно-рослинних десертів / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, Г. В. Носіченко, Ю. П. Какадій, Г. І. Ізотова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 62-71. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_10
  Повний текст PDF - 297.112 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Павлюк Р.
  • Погарська В.
  • Носіченко Г.
  • Какадій Ю.
  • Ізотова Г.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Павлюк Р. Ю. Інноваційні технології натуральних вітамінних добавок із ягід та нових видів заморожених молочно-рослинних десертів / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, Г. В. Носіченко, Ю. П. Какадій, Г. І. Ізотова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 62-71. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_10.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Павлюк Раїса Юріївна (технічні науки)
  • Погарська Вікторія Вадимівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського