Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Дейниченко Г. В. 
Дослідження функціональних властивостей сухого молочно-білкового концентрату зі сколотин / Г. В. Дейниченко, Т. І. Юдіна, С. М. Бесіда // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 35-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_8
  Повний текст PDF - 199.056 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дейниченко Г.
  • Юдіна Т.
  • Бесіда С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дейниченко Г. В. Дослідження функціональних властивостей сухого молочно-білкового концентрату зі сколотин / Г. В. Дейниченко, Т. І. Юдіна, С. М. Бесіда // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 35-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_8.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Дейниченко Григорій Вікторович (технічні науки)
  • Юдіна Тетяна Іллівна (технічні науки)
  • Бесіда Світлана Миколаївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського