Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Тимошенкова И. А. 
Разработка системы обеспечения безопасности кулинарной продукции из рыбы, приготовленной в вакуумной упаковке / И. А. Тимошенкова, Р. Л. Перкель // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 405-410. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_66
  Повний текст PDF - 170.94 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Тимошенкова И.
  • Перкель Р.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Тимошенкова И. А. Разработка системы обеспечения безопасности кулинарной продукции из рыбы, приготовленной в вакуумной упаковке / И. А. Тимошенкова, Р. Л. Перкель // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 405-410. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_66.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського