Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Тимошенкова И. А. Разработка системы обеспечения безопасности кулинарной продукции из рыбы, приготовленной в вакуумной упаковке / И. А. Тимошенкова, Р. Л. Перкель // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 405-410. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_66 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Тимошенкова И. А. Разработка системы обеспечения безопасности кулинарной продукции из рыбы, приготовленной в вакуумной упаковке / И. А. Тимошенкова, Р. Л. Перкель // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 405-410. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_66. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |