Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Рижкова Т. М. 
Порівняльна характеристика розміру міцел казеїну козиного та коров'ячого молока / Т. М. Рижкова, Т. А. Бондаренко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 378-383. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_62
  Повний текст PDF - 183.402 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Рижкова Т.
  • Бондаренко Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Рижкова Т. М. Порівняльна характеристика розміру міцел казеїну козиного та коров'ячого молока / Т. М. Рижкова, Т. А. Бондаренко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 378-383. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_62.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Рижкова Таісія МиколаЇвна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського