Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Шеломієнко Н. В. Дослідження змін якості та біохімічного складу тушок гусей залежно від умов вирощування, утримування, способу і мети відгодівлі / Н. В. Шеломієнко, Л. О. Павленко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 364-372. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_60 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Шеломієнко Н. В. Дослідження змін якості та біохімічного складу тушок гусей залежно від умов вирощування, утримування, способу і мети відгодівлі / Н. В. Шеломієнко, Л. О. Павленко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 364-372. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_60. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |