Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Шеломієнко Н. В. 
Дослідження змін якості та біохімічного складу тушок гусей залежно від умов вирощування, утримування, способу і мети відгодівлі / Н. В. Шеломієнко, Л. О. Павленко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 364-372. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_60
  Повний текст PDF - 191.754 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Шеломієнко Н.
  • Павленко Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Шеломієнко Н. В. Дослідження змін якості та біохімічного складу тушок гусей залежно від умов вирощування, утримування, способу і мети відгодівлі / Н. В. Шеломієнко, Л. О. Павленко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 364-372. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_60.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського