Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Хомич Г. П. 
Вплив процесу заморожування на біологічну цінність ягід чорниці в процесі зберігання / Г. П. Хомич, Л. В. Капрельянц, С. А. Земелєв // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 342-348. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_56
  Повний текст PDF - 221.637 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Хомич Г.
  • Капрельянц Л.
  • Земелєв С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Хомич Г. П. Вплив процесу заморожування на біологічну цінність ягід чорниці в процесі зберігання / Г. П. Хомич, Л. В. Капрельянц, С. А. Земелєв // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 342-348. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_56.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Хомич Галина Панасівна (технічні науки)
  • Капрельянц Леонід Вікторович (1949–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського