Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Євлаш В. В. Адаптація методу кулонометричного титрування для визначення інтегральної антиоксидантної активності харчових продуктів / В. В. Євлаш, Н. О. Отрошко, О. Ф. Аксьонова, В. Г. Михайленко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 327-334. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_54 Наведено стислий аналіз найбільш відомих методів визначення антиоксидантної активності та запропоновано спосіб адаптації методу кулонометричного титрування для визначення антиоксидантної активності рослинної сировини та нових дієтичних добавок "Редгем", "Калгем", "Фітогем" як у фільтрованих, так і нефільтрованих їх водних екстрактах. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Євлаш В. В. Адаптація методу кулонометричного титрування для визначення інтегральної антиоксидантної активності харчових продуктів / В. В. Євлаш, Н. О. Отрошко, О. Ф. Аксьонова, В. Г. Михайленко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 327-334. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_54.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |