Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Дьяков О. Г. 
ЯМР дослідження зміни стану вологи в культивованих грибах під час теплової обробки / О. Г. Дьяков, Л. М. Крайнюк, І. В. Набоков, О. І. Торяник // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 316-323. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_52
  Повний текст PDF - 346.627 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дьяков О.
  • Крайнюк Л.
  • Набоков І.
  • Торяник О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дьяков О. Г. ЯМР дослідження зміни стану вологи в культивованих грибах під час теплової обробки / О. Г. Дьяков, Л. М. Крайнюк, І. В. Набоков, О. І. Торяник // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 316-323. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_52.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського