Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Дьяков О. Г. ЯМР дослідження зміни стану вологи в культивованих грибах під час теплової обробки / О. Г. Дьяков, Л. М. Крайнюк, І. В. Набоков, О. І. Торяник // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 316-323. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_52 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Дьяков О. Г. ЯМР дослідження зміни стану вологи в культивованих грибах під час теплової обробки / О. Г. Дьяков, Л. М. Крайнюк, І. В. Набоков, О. І. Торяник // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 316-323. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_52. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |