Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Головко М. П. 
Вивчення показників якості макаронних виробів із додаванням напівфабрикату кісткового харчового / М. П. Головко, М. М. Чуйко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 15-21. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_5
  Повний текст PDF - 235.762 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Головко М.
  • Чуйко М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Головко М. П. Вивчення показників якості макаронних виробів із додаванням напівфабрикату кісткового харчового / М. П. Головко, М. М. Чуйко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 15-21. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_5.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Головко Микола Павлович (технічні науки)
  • Чуйко Марина Миколаївна (технічні науки)
  • Чуйко Мирослава Михайлівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського