Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Шубіна Л. Ю. Об’єктивна оцінка можливості підвищення бар’єрних властивостей натуральних ковбасних оболонок / Л. Ю. Шубіна, О. В. Доманова, Т. А. Непочатих // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 263-268. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_44 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Шубіна Л. Ю. Об’єктивна оцінка можливості підвищення бар’єрних властивостей натуральних ковбасних оболонок / Л. Ю. Шубіна, О. В. Доманова, Т. А. Непочатих // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 263-268. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_44.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |