Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Одарченко А. М. 
Використання осмотично діючих речовин для зневоднення фруктових консервів / А. М. Одарченко, А. М. Сесь, Є. Л. Гасай // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 249-253. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_41
  Повний текст PDF - 207.114 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Одарченко А.
  • Сесь А.
  • Гасай Є.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Одарченко А. М. Використання осмотично діючих речовин для зневоднення фруктових консервів / А. М. Одарченко, А. М. Сесь, Є. Л. Гасай // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 249-253. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_41.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Одарченко Андрій Миколайович (технічні науки)
  • Гасай Євгенія Леонідівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського