Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Одарченко М. С. Застосування стабілізаторів структури та їх вплив на текстуру сметанних десертів / М. С. Одарченко, К. В. Сподар // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 242-249. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_40 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Одарченко М. С. Застосування стабілізаторів структури та їх вплив на текстуру сметанних десертів / М. С. Одарченко, К. В. Сподар // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 242-249. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_40.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |