Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Обозна М. В. 
Біологічна цінність сирного продукту м’якого / М. В. Обозна, В. О. Коваленко, Л. О. Чернова, Ф. В. Перцевой // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 9-15. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_4
  Повний текст PDF - 235.094 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Обозна М.
  • Коваленко В.
  • Чернова Л.
  • Перцевой Ф.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Обозна М. В. Біологічна цінність сирного продукту м’якого / М. В. Обозна, В. О. Коваленко, Л. О. Чернова, Ф. В. Перцевой // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 9-15. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_4.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Обозна Маргарита Василівна (технічні науки)
  • Коваленко Віктор Олександрович (технічні науки)
  • Коваленко Валентина Олексіївна (технічні науки)
  • Коваленко Валентин Олександрович (технічні науки)
  • Перцевий Федір Всеволодович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського