Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Бачинська Я. О. 
Визначення якості батонів нарізних звичайних, які реалізуються в торговельній мережі / Я. О. Бачинська, Ю. П. Аліпова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 210-214. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_35
  Повний текст PDF - 166.471 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Бачинська Я.
  • Аліпова Ю.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Бачинська Я. О. Визначення якості батонів нарізних звичайних, які реалізуються в торговельній мережі / Я. О. Бачинська, Ю. П. Аліпова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 210-214. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_35.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського