Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Шеломієнко Н. В. Шляхи забезпечення високої якості рибних консервів типу "Шпроти в олії” / Н. В. Шеломієнко, Л. В. Мирошниченко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 204-210. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_34 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Шеломієнко Н. В. Шляхи забезпечення високої якості рибних консервів типу "Шпроти в олії” / Н. В. Шеломієнко, Л. В. Мирошниченко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 204-210. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_34. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |